Comfort

 
 

 Al onze campers  zijn voorzien van : airco in de cabine,  geisoleerde watertank  zowel voor zuiver  als vuil water , koelkast met vriesvak, 3 pits kookvuur , ringverwarming, douchecabine met vast toilet en cassette, warmwaterboiler, stereo radio -cd , fietsenrek voor 4 fietsen, zonne- en mugenrollo's, zonneluifel. Isolerende doeken voor zowel zijramen  als voorraam liggen  los in de auto. De wagens zijn milieuvriendelijk en van de klasse 5 en 6. Ze hebben ABS, electrische ramen ,centrale vergrendeling en 2 airbags.Een vliegendeur is voorzien om bij mooi weer de deur open te laten .

De caravans zijn voorzien van een luifel, fietsenrek voor twee fietsen achteraan , en bij de grotere modellen een extra fietsenrek op de dissel. Zij hebben een mover gemonteerd staan, zijn voorzien van een watertankje van 30 l. ,extra is er een jerrykan voor het proper water bij te vullen, een vuilwatertank, 2 gasflessen.

 
 
Gebruik
 
 

De camper kan volledig onafhankelijk gebruikt worden . Zowel koken als vb douchen doe je zonder enig probleem. Huisraad en linnegoed moet je zelf voorzien. 220 V is alleen aanwezig als  de auto aangesloten is via een externe kabel aan het net. Dit heb je alleen nodig als je zelf electrische apparaten wil meenemen . Anders is alles alleen te gebruiken op 12 V.  Met een omvormer los je dit probleem (tot180W) ook op. Deze kan u bij ons huren voor  5 euro per week.

De caravan moet aan de stroom aangesloten zijn wil alles werken.

 
 

 

Camperen

 
  
 
 Je mag overal staan met je camper als het niet  met een verbodsbord aangegeven is. Er zijn een massa staanplaatsen voor campers .Ze zijn aangegeven met een parkeerbord waar een camper op afgebeeld staat ,soms ook met een verwijzing dat je er water kan lozen.Deze zijn gebundeld in twee boeken nml. de ACSI gids  voor europa . . Ook de gids voor enkel Frankrijk verkopen wij vanaf heden.
 
 
 
 Seizoenuitrusting
 
 
 

 In sommige landen zijn winterbanden en of sneeuwkettingen verplicht tijdens de winter. Wij  zetten er winterbanden op voor 40€ per week en geven  kettingen mee  voor 15€ per week. Daar de camper voldoende geisoleerd is kan je er perfect mee op winterverlof gaan . De echte ski-fanaat kan dan optimaal zijn hartje ophalen . Hij parkeert aan de piste en sport van 's morgens tot 's avonds. De àpres ski doe je in de camper , gezellig met de vrienden.

 

 Tijdens de zomer neem je zelf  tafel en stoeltjes mee en geniet je vollop van het buitenleven. Dan is het camperen op een moderne manier. Neem  ook een kleine barbeque mee en je vakantie is top.