Inbegrepen in onze prijzen  

De BTW is inbegrepen in onze huurprijzen, BTW recupereren uit Niet EEG landen wordt niet meer toegepast door Belgische BTW diensten.  

Een omniumverzekering , gasverbruik en product voor chemisch toilet is inbegrepen zowel  bij de campers als de caravans.

De KM zijn onbeperkt vanaf 2 weken. Bij 1 week voorzien wij 1750km. Per dag komt dit op 200km. De extra km kosten  0.20€/km.
Veiligheidsvestjes liggen er in elke auto per inzittende.
2 oprijblokken, electriciteitskabel van 5 m. en waterdarm van 1 m. zijn in elke camper voorzien, in de caravans is er een jerykan van 20L, een vuilwatertank en een electriciteitskabel van 10M met verloopstekker.

 

 
   
Mogelijke extra's  

Reisbijstandsverzekering: 7.5 € per contract (administratieve kost). (enkel voor campers)

Bij huur caravan moet trekkend voertuig verzekerd zijn voor BA sleep en reisbijstand.

Annulatie verzekering komt op 5 ,5 % van de totale huurprijs, met een minimum van 25 €

U mag zowel de camper als de caravan zelf kuisen, voor zij die dat niet zien zitten zijn volgende tarieven in voegen,  buitenreiniging  door ons 75 € ,  binnenreiniging  door ons 100 € .

2 breedte spiegels  bij huur  voor caravan :  15€ per week

disselslot voor caravan : 15€ per week

 
   
Waarborg  

Elke houder van een geldig rijbewijs mag met een camper rijden, dus volgens de wet vanaf 18 jaar, voor de caravan moet hij uiteraard beschikken over een verzekering voor een sleep alsook een technische keuring van het trekkend voertuig zwaar genoeg voor de sleep.

Het enige verschil met een -23 jarige is dat deze zijn vrijstelling verhoogt met 500€ per schadegeval.

De waarborg, op voorhand te betalen, bedraagt 1250 € en omvat tevens de vrijstelling voor de omniumverzekering voor de campers,  voor de caravans is de vrijstelling 750€ bij diefstal en 1250€ bij stoffelijke schade.

 

 
   
Vertrek  
Weekverhuur -> Vrijdag vanaf 13.00u. tot volgende vrijdag 10.00u.
Weekendverhuur-> Vrijdag vanaf 10.00u. tot maandag 10.00u.
Zowel weekendverhuur als andere  vertrek en aankomstdagen zijn enkel buiten seizoen te regelen. ( juni,juli,augustus,september niet )
 
   
Stalling  
U kunt uw auto kosteloos, doch op eigen verantwoordelijkheid bij ons parkeren